پنج شنبه, 24 خرداد 1403

cloop

telegram

aparat instagram

A+ A A-

حوزه‌هاي علميه كانون فرهنگ‌ساز در عرصه‌ عمومي به شمار مي‌روند

خبرگزاري فارس: نماينده مردم قم در مجلس گفت: حوزه‌هاي علميه كانون فرهنگ‌ساز در عرصه‌هاي فرهنگ عمومي و فرهنگ تخصصي و مقابله همه جانبه با ناسي فرهنگي به شمار مي‌روند و بهره‌گيري از اين ظرفيت‌‌ها نيازمند توجه ويژه و بهره‌برداري اساسي از نهادهاي فرهنگي و اساسي است.

به گزارش خبرنگار پارلماني خبرگزاري فارس، حجت‌الاسلام علي بنايي نماينده مردم قم و عضو كميسيون برنامه و بودجه مجلس شوراي اسلامي كه امروز سه‌شنبه بعنوان اولين ناطق ميان دستور در صحن علني مجلس سخن مي‌گفت، ضمن تسليت رحلت آيت‌الله علي صافي به مقام معظم رهبري و مرجع عاليقدر جهان تشيع حضرت آيت‌الله‌العظمي شيخ لطف‌الله صافي گلپايگاني، اظهار داشت: 32 سال قبل در چنين روزهايي به دنبال اهانت روزنامه اطلاعات به مقام شامخ مرجعيت امام خميني (ره) مردم و فضلاي حوزه علميه قم و طلاب با خلق حماسه جاودان پايه‌هاي پيروزي انقلاب اسلامي را بنيان نهادند.

وي بر همين اساس ادامه داد: حماسه و قيامي كه روزنه‌ها را گشود و 22 بهمن را رقم زد، در آن روز مردم با نثار جان خويش ميراث عظيم تشيع و پيشوايان مكتب اهل بيت (ع) را گرامي داشتند و اكنون پس از 32 سال مردم شريف قم با همان ايده و آرمان در دفاع از دستاوردهاي انقلاب و پشتيباني قاطع از مقام معظم رهبري و مراجع عظام تقليد پيشتاز و پيشقدم هستند.

نماينده مردم قم در خانه ملت در بخش ديگري از سخنان خود عنوان كرد: خروش انقلابي مردم آن زمان در راهپيمايي عاشورائيان و پيش از آن نشان داد كه حزب‌الله در حمايت از دستاوردهاي بنيان‌گذار جمهوري اسلامي ايران همچنان پر خروش و حماسه آفرين در صحنه هستند و اجازه نخواهند داد تا فردي بخواهد به مقدسات اين مردم اظهار ادب كنند.

به گفته وي به تعبير مقام معظم رهبري روز 19 دي بدون شك يكي از ايام‌الله است، اين روز در تاريخ حركت خود و مسير حركت در طول انقلاب و نهضت تاثير اساسي داشت؛ اگر قيام مردم قم در تبيين اين نهضت و در پيشاني اين انقلاب صرف نمي‌شد به گمان زياد بدخواهان ملت و دشمنان انقلاب حتي هويت اسلامي انقلاب را نيز ممكن بود انكار كنند.

بنايي اضافه كرد: قم به دليل پيشينه تاريخي سياسي، علمي و اجتماعي خود امروز در عرصه‌هاي مختلف فرهنگي و علمي داراي بخش تاثيرگذار و بي‌بديلي است،‌ مرقد كريمه اهل بيت و حوزه علميه و حضور مراجع عظام و وجود بزرگترين مراكز تاسيس علوم اسلامي و كرسي‌هاي نظريه‌پردازي و نرم‌افزاري، ظرفيت‌هاي بسياري را براي تاثيرگذاري در مسائل فرهنگي و علمي در ابعاد ملي و فراملي ايجاد نموده است.

وي بر همين اساس عنوان كرد‌: اقبال گسترده نسبت به استفاده از آموزش‌هاي ديني در ميان مسلمانان به وجود آمده است. ولي به دليل برخي ملاحظات سياسي و امنيتي و برخي كمبودهاي ديگر حوزه علميه قم تاكنون نتوانسته است از ظرفيت خود استفاده نمايد.

اين عضو كميسيون برنامه و بودجه مجلس افزود: حوزه‌هاي علميه كانون فرهنگ‌ساز در عرصه‌هاي فرهنگ عمومي و فرهنگ تخصصي و مقابله همه جانبه با ناسي فرهنگي به شمار مي‌روند و بهره‌گيري از اين ظرفيت‌‌ها نيازمند توجه ويژه و بهره‌برداري اساسي از نهادهاي فرهنگي و اساسي است.

وي در ادامه سخنان خود ابراز داشت: شهر مقدس قم سالانه پذيراي ميليون‌ها مسافري است كه به جهت كمبود امكانات اقامتي تنها ساعات محدودي در اين شهر مي‌گذراند.

بنايي در عين حال گفت كه توسعه امكانات اقامتي مي‌تواند ظرفيت كم‌نظيري براي تامين اهداف ديني در ميان مردم به ثمر آورد.

وي اضافه كرد: با ايجاد سازوكارهاي مناسب از ظرفيت‌هاي كارشناسي حوزه‌هاي علميه در امر تحقيق به صورت بهينه استفاده شود. براي تحقق اين مهم مركز پژوهش‌هاي مجلس مي‌تواند از تجربه شوراي عالي انقلاب فرهنگي در استفاده از ظرفيت‌هاي علمي حوزه علميه الگوگيري نمايد.

خبرگزاري فارس (لينك اصلي)
خبرگزاري خانه ملت (لينك اصلي)
خبرگزاري رسا (لينك اصلي)
سه شنبه 15 دي 1388

اضافه کردن نظر


اوقات شرعی


    
  اذان صبح
  طلوع خورشید
  اذان ظهر
  غروب خورشید
  اذان مغرب
اوقات به افق :    

 aparat.png - 5.56 کیلو بایتکانال رسمی آپارات

aparat.com/banaee_ir

telegram.png - 11.95 کیلو بایتکانال رسمی تلگرام

telegram.me/banaee_ir

instagram.png - 61.01 کیلو بایتصفحه رسمی اینستاگرام

instagram.com/banaee.ir

cloop.png - 91.16 کیلو بایتکانال رسمی کلوب

cloob.com/banaee.ir

استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.

DESIGNED BY ICTDREAM